Algemene Voorwaarden MarieQi

Algemene Voorwaarden

1/ Ik ben verzekerd tegen schade spullen of letsel die ik aan iemand toebreng. En niet aansprakelijk.

2/Massage is op afspraak en in overleg ingeplant met client
3/ Voorafgaand aan eerste massage/behandeling zal er een intake gesprek gehouden worden met client.Client is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij versterkt tijdens dit gesprek.
4/ Bij wijziging in de situatie is hij/zij zelf verantwoordelijk
5/ Alle informatie tijdens intake gesprek en de massage/behandeling die aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
6/ Bij mijn praktijk worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van de Massage/Behandeling en wordt u doorverwezen naar de Huisarts of Specialist.
7/ Bij Koorts Griep of Steenpuisten (op het lichaam) mag er niet gemasseerd worden. Bij acute blessure / Hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jou arts voor je bij mij een afspraak maakt.
8/ Gemaakte afspraak graag tot 24 uur voorafgaand Annuleren
9/ Betaling loopt Contant of via Mobiel Bankieren app en wordt direct na de Massage/Behandeling voldaan.
10/ Erotische of Seksuele Massages maken geen deel uit van de Massages die ik aanbied. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom! De Onderbroek zal altijd aan blijven!
11/ Hygiëne staat hoog bij mij en in de praktijk zal het schoon zijn. Hygiëne wordt ook van u verwacht en graag van te voren schoon gedoucht voor de massage/afspraak te verschijnen.
12/ Prijs wijzigingen zijn in voorbehoud!!
13/ Voor en na de Massage/Behandeling zal er geëvalueerd worden hoe de Massage/Behandeling ervaren is.
14/ Ik ben niet aangesloten bij een Beroepsvereniging. Mijn Massages worden niet vergoed!